kokos milkshake maken

 

Een kokos milkshake is lekker zoet en fris. Het past helemaal bij een warme zomerdag! Bij kokos denken velen direct aan de tropen: witte stranden en een blauwe zee! Kokos wordt veel toegepast in gerechten in keukens uit die regionen. Een kokos milkshake is de laatste jaren enorm in bekendheid gegroeid. Je kunt ze standaard bij meerdere fastfood ketens verkrijgen. De lekkerste milkshake maak jij voortaan zelf. Een kokos milkshake maken doe je zo!


Kokos milkshake maken

Kokos wordt voor velen geassocieerd met witte stranden en een felblauwe zee. Het is een ingrediënt dat in Nederland in veel zomerse gerechten wordt gebruikt. Het komt ook veel voor in Aziatische en Zuid-Amerikaanse keukens. Niet verwonderlijk dat kokos ook in een milkshake te krijgen is. Een kokos milkshake maken doe je met dit stappenplan!

 

Benodigdheden kokos milkshake maken

Voor het maken van een koks milkshake voor 2 personen, heb jij het volgende nodig. Omdat kokos niet in alledaagse gerechten uit de Hollandse keuken wordt gebruikt, kun jij kokos producten ook niet in alle supermarkten vinden. Zoek eens bij een toko of Oosterse of Noord-Afrikaanse supermarkt, daar zal jij zeker slagen!

 

Stappenplan kokos milkshake maken

Doorloop de volgende eenvoudige stappen en in een handomdraai heb jij 2 heerlijke milkshakes:

 

Zo makkelijk is een kokos milkshake maken! Probeer ook eens andere milkshake, zoals:

 

Kijk verder op zomaakjehetzelf.nl voor meer lekkere recepten en handige klustips!