babi ketjap maken

 

Babi ketjap is een varkensvleesgerecht uit de Indonesische keuken, waarbij ketjap als toevoeging zorgt voor de licht pittige, zoete smaak. Je eet babi ketjap met rijst en andere groenten, zoals komkommer. Er zijn veel variaties mogelijk op het gerecht. Met dit stappenplan, een traditioneel familierecept, kun jij voortaan ook jouw eigen babi ketjap maken!


Babi ketjap maken

Babi ketjap wordt veel gegeten in de keuken uit Indonesië. ‘Babi’ betekent varken, daarmee refererend aan het feit dat dit heerlijke gerecht van varkensvlees wordt bereid. Babi ketjap maken is niet moeilijk en redelijk snel te bereiden. Eet het met rijst en vul de maaltijd aan met versneden komkommer of bijvoorbeeld sperzieboontjes. Babi ketjap maken doe je zo!

 

Benodigdheden babi ketjap maken

Voor het maken van babi ketjap voor 4 personen, heb je nodig:

 

Stappenplan babi ketjap maken

Doorloop deze stappen en jij zet spoedig jouw babi ketjap aan jouw gasten voor:

 

Zo makkelijk is babi ketjap maken. Eet smakelijk!

 

Kijk eens verder op zomaakjehetzelf.nl voor meer lekkere recepten en handige klustips!