Een heerlijke gehaktbal zoals grootmoeder ze maakte … die kun jij zelf ook maken! Zelf gehaktballen maken is helemaal niet moeilijk. Zo doe je het!
De gehaktbal staat al héél lang op het menu in de Nederlandse keuken. De bal van gemalen vlees wordt gebakken in de koekenpan of braadpan. Om te voorkomen dat de bal tijdens het bakken uit elkaar valt, wordt een ei en brood, beschuit of paneermeel gebruikt. Je kunt door kruiden of andere ingrediënten, zoals uisnippers, toe te voegen, jouw eigen favoriete gehaktbal maken.
Wat heb je allemaal nodig voor het maken van 4 eigen gehaktballen?
Doorloop de volgende stappen en binnen no-time zet jij heerlijke gehaktballen op tafel!
Zo makkelijk is zelf gehaktballen maken… Eet smakelijk
De medewerkers van Zomaakjehetzelf.nl zijn dagelijks bezig om de website aan te vullen en te verbeteren. Doel is om zo compleet en correct mogelijk te zijn.
Mocht jij een vraag en/of een opmerking hebben, laat dit dan horen. Stuur een e-mail naar: han@zomaakjehetzelf.nl.