tegels voegen

 

Heb jij jouw badkamer voorzien van nieuwe tegels? Onlosmakelijk zal je de tegelwand moeten voegen. Het uiterlijk van jouw tegelwand wordt mede bepaald door het voegwerk. Je kunt de mooiste tegels hebben uitgezocht, als het voegwerk niet goed is gedaan, is het resultaat van de wand teleurstellend. Geen zorgen … tegels voegen is niet heel moeilijk en kun je makkelijk zelf! Tegels voegen doe je zo!


Tegels voegen

Een nieuwe tegelwand in de badkamer, toiletruimte of keuken geplaatst? Dan komt na het tegelen de laatste stap: de tegels voegen. Het voegen van de tegelwand, ook wel als inwassen bekend, is niet heel moeilijk. Met de juiste materialen in huis en met behulp van dit stappenplan, gaat het jou zeker lukken!

 

Benodigdheden tegels voegen

Voor het voegen van jouw tegelwand heb jet het volgende nodig. De hoeveelheden van enkele materialen, zoals voegmiddel, zijn afhankelijk van de omvang van jouw project. Lees hiervoor goed op de verpakking, hoeveel jij exact nodig hebt. Een tip: koop altijd een pak extra! Stel dat je onverhoeds tijdens het klussen toch extra materiaal nodig hebt, dan heb je dit achter de hand en hoef je tijdens het voegen niet halsoverkop naar de winkel. Bewaar het bonnetje goed. Ongeopende producten kun je altijd terugbrengen binnen 30 dagen!

 

 

Stappenplan tegels voegen

Aan de slag met tegels voegen! Doorloop dit stappenplan zorgvuldig en het gaat jou lukken!

 

Zo makkelijk is tegels voegen. Succes met jouw project!

 

Kijk eens verder op zomaakjehetzelf.nl voor meer lekkere recepten en handige klustips!