muur sauzen

 

Een muur sauzen lijkt simpel en dat is het ook. Met de handige tips en aanwijzingen in dit stappenplan, kun ook jij jouw muren en plafonds weer strak in de verf zetten. Een muur sauzen doe je zo!


Een muur sauzen

Ben jij de kleur van jouw muren zat? Wil je eens een frisse, andere kleur op de muur? Of zijn jouw witte muren in de loop der jaren verkleurd en zien ze er smoezelig uit? Dan is het tijd om jouw kluskleren aan te trekken. Je kunt zelf behangen, waarbij je ongekende mogelijkheden hebt in kleuren en designs, maar de muur sauzen met muurverf is natuurlijk ook een optie. Een muur sauzen is meer dan alleen verf op de muur smeren. Met handige tips en aanwijzingen in dit stappenplan, verspil jij niet onnodig verf en krijg jij het mooiste resultaat! Succes!

 

Benodigdheden muur sauzen

Voor het sauzen van jouw muren en/of plafonds heb jij het volgende nodig:

De zaken aangeduid met een *, zijn nodig afhankelijk van jouw situatie. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe of bestaande muur te verven? Van welk materiaal is de muur gemaakt? Wat is de staat van de muur?

 

Stappenplan muur sauzen

Volg onderstaande stappen en ook jij kunt een muur sauzen … met een geweldig resultaat!

Voor het verven op plekken waar je net niet bij kunt komen, bijvoorbeeld omdat het te hoog voor je is, kun je gebruik maken van de ladder. Wees voorzichtig met het werken op een ladder. Zorg ervoor dat deze stevig staat, bij voorkeur met ondersteuning van een helpende hand. Verschuif de ladder geregeld, zodat je niet te ver hoeft te leunen vanaf de ladder. De kans op vallen is groot. Wees op je hoede.

Zo makkelijk is een muur sauzen! Succes met jouw klus!