Kroketten zijn er in alle soorten en maten. Kaaskroketten horen hier natuurlijk ook bij. Lekker bij de borrel of zomaar tussendoor! Je koopt jouw kaaskroketten in de snackbar of ingevroren in de supermarkt. Kaaskroketten maken is echter niet moeilijk. Kaaskroketten maken doe je met dit stappenplan!
De kroket is een uitvinding van begin 18e eeuw. Het komt l voor in Franse kookboeken uit die periode. Was de kroket eerst een delicatesse, pas na de Tweede Wereldoorlog is de kroket meer een snack geworden. In Nederland is het jarenlang zelfs de meest populaire snack geweest.
Als varianten op de normale vleeskroket, zijn er verschillende soorten kroketten op de markt verschenen. Denk aan de satékroket, garnalenkroket en dus ook de kaaskroket. En zoals voor veel gerechten geldt, is kaaskroketten maken niet heel moeilijk. Oefening baart kunst. Kaaskroketten maken doe je zo!
Voor het maken van kaaskroketten voor 4 personen, heb je nodig:
Aan de slag en jij zet snel heerlijke kaaskroketten op tafel:
Zo makkelijk is kaaskroketten maken. Eet smakelijk!
Kaaskroketten serveer je met mosterd, mayonaise, ketchup of bijvoorbeeld een likje chilisaus!
De medewerkers van Zomaakjehetzelf.nl zijn dagelijks bezig om de website aan te vullen en te verbeteren. Doel is om zo compleet en correct mogelijk te zijn.
Mocht jij een vraag en/of een opmerking hebben, laat dit dan horen. Stuur een e-mail naar: han@zomaakjehetzelf.nl.