garnalenkroketten maken

 

Garnalenkroketten zijn heerlijk bij de friet of als snack bij de borrel. Garnalenkroketten worden gezien als luxe hapje. Ze worden zelfs geserveerd in de betere restaurants. Toch hoef je echt niet naar een toprestaurant voor een garnalenkroket, want garnalenkroketten maken kun je namelijk zelf. Garnalenkroketten maken doe je zo!


Garnalenkroketten maken

De kroket is al vele jaren niet meer weg te denken uit de (Nederlandse) keuken. De kroket wordt zowel gegeten bij makkelijke maaltijd, veelal in combinatie met friet, als ook bij de borrel met een likje mosterd of mayonaise. Op de traditionele vleeskroket zijn inmiddels veel varianten beschikbaar gekomen. Denk aan de aardappelkroket, groentekroket, satékroket en bijvoorbeeld de garnalenkroket. Je kunt ze allemaal zelf maken. Garnalenkroketten maken doe je met dit stappenplan.

 

Benodigdheden garnalenkroketten maken

Voor het maken van garnalenkroketten voor 4 personen, heb je nodig:

* Panko is een type paneermeel dat in de Japanse keuken wordt gebruikt om gebakken of gefrituurde etenswaar van een knapperige korst te voorzien.

 

Stappenplan garnalenkroketten maken

Doorloop de volgende stappen en jij zet spoedig heerlijke garnalenkroketten op tafel:

 

Zo makkelijk is garnalenkroketten maken. Eet smakelijk!