Garnalenkroketten zijn heerlijk bij de friet of als snack bij de borrel. Garnalenkroketten worden gezien als luxe hapje. Ze worden zelfs geserveerd in de betere restaurants. Toch hoef je echt niet naar een toprestaurant voor een garnalenkroket, want garnalenkroketten maken kun je namelijk zelf. Garnalenkroketten maken doe je zo!
De kroket is al vele jaren niet meer weg te denken uit de (Nederlandse) keuken. De kroket wordt zowel gegeten bij makkelijke maaltijd, veelal in combinatie met friet, als ook bij de borrel met een likje mosterd of mayonaise. Op de traditionele vleeskroket zijn inmiddels veel varianten beschikbaar gekomen. Denk aan de aardappelkroket, groentekroket, satékroket en bijvoorbeeld de garnalenkroket. Je kunt ze allemaal zelf maken. Garnalenkroketten maken doe je met dit stappenplan.
Voor het maken van garnalenkroketten voor 4 personen, heb je nodig:
* Panko is een type paneermeel dat in de Japanse keuken wordt gebruikt om gebakken of gefrituurde etenswaar van een knapperige korst te voorzien.
Doorloop de volgende stappen en jij zet spoedig heerlijke garnalenkroketten op tafel:
Zo makkelijk is garnalenkroketten maken. Eet smakelijk!
De medewerkers van Zomaakjehetzelf.nl zijn dagelijks bezig om de website aan te vullen en te verbeteren. Doel is om zo compleet en correct mogelijk te zijn.
Mocht jij een vraag en/of een opmerking hebben, laat dit dan horen. Stuur een e-mail naar: han@zomaakjehetzelf.nl.