Bounty maken

 

Wie gek is op chocolade, heeft er vast wel eens één op: een Bounty. Deze chocolade snack met heerlijk, zachte kokosvulling is wereldwijd bekend. De Bounty is overal te koop, maar je kunt ook zelf een Bounty maken. Dan weet je in ieder geval zeker wat er in jouw Bounty zit! Zelf een Bounty maken doe je zo!


Bounty maken

Een snack met een vulling van kokos in een jasje van melkchocolade. Dit idee is in 1951 door Mars op de markt gebracht en sindsdien niet meer weg te denken in de schappen van winkels, kiosks en benzinepompen. De Bounty wordt vanwege de kokos gelinkt aan tropische witte stranden, wuivende palmbomen, zon en blauwe zee. Niet voor niets, noemt men de Bounty: een stukje paradijs op aarde!

Wist jij dat de Bounty niet wordt verkocht in de Verenigde Staten? Je vindt ze wellicht in winkels waar internationale producten worden verkocht, maar niet via de normale retail in de VS.

Zoals met veel producten die op grote schaal worden gemaakt, worden veel stoffen toegevoegd om producten langer houdbaar te maken en de kosten laag te houden. Wil jij een Bounty waarvan jij precies weet wat er in zit? Dan moet je zelf een Bounty maken! En dat is helemaal niet moeilijk. Een Bounty maken doe je zo!

 

Benodigdheden Bounty maken

Voor het maken van 8 stuks Bounty, heb je nodig:

 

Met de chocolade kun je variëren. Houd jij meer van pure chocolade, dan gebruik je dat!

 

Stappenplan Bounty maken

Met deze eenvoudige stappen, heb jij straks een zelfgemaakte Bounty in je hand!

 

Zo makkelijk is een Bounty maken. Eet smakelijk!

Kijk ook eens op zomaakjehetzelf.nl voor meer recepten en handige klustips!