Een idee voor eens een andere soep? Wat dacht je van auberginesoep. Met behulp van dit stappenplan kun jij een heerlijke auberginesoep maken. Het is makkelijker dan je denkt. Zelf auberginesoep maken doe je zo!
De aubergine is een vrucht van de aubergineplant. Deze plant behoort tot de zogeheten nachtschadefamilie. De aubergine komt al duizenden jaren voor in de Aziatische keuken (India en China) en is door de Spanjaarden in de 15e eeuw naar Europa meegenomen. De aubergine heeft een licht bittere, meer neutrale smaak en daarom kan er veel mee worden gecombineerd in de keuken. Het toevoegen van (natuurlijke) smaakversterkers is aan te raden. Een auberginesoep maken is dan ook een prima idee! Zo maak je het zelf!
Voor het maken van auberginesoep voor 6 personen heb je het volgende nodig:
Voor het maken van een garnering op de soep heb je nodig:
Na het doorlopen van deze eenvoudige stappen, zet jij snel heerlijke zelfgemaakte auberginesoep op tafel.
De soep is klaar om te worden geserveerd. Schep de soep in verwarmde borden of kommen en strooi net voor het serveren de garnering over de soep. Zo makkelijk is zelf auberginesoep maken. Eet smakelijk.
Meer recepten voor soepen en andere gerechten, vind je op zomaakjehetzelf.nl. Probeer het eens en laat je verrassen!
De medewerkers van Zomaakjehetzelf.nl zijn dagelijks bezig om de website aan te vullen en te verbeteren. Doel is om zo compleet en correct mogelijk te zijn.
Mocht jij een vraag en/of een opmerking hebben, laat dit dan horen. Stuur een e-mail naar: han@zomaakjehetzelf.nl.